Weinig verschuivingen binnen de RB poule

Dokkum – Ropta Boys 1 speelde zaterdagmiddag een wedstrijd met twee gezichten. Een kansloze eerste helft met een terechte achterstand van 0-2. Tijdens de rust waren er maar weinigen die nog een cent gaven voor de kansen van Ropta Boys 1. Deze gedachte werd volledig naar de achtergrond verdrongen in de tweede helft. Ropta Boys knokte zich in de tweede helft geweldig in de wedstrijd en wist uiteindelijk met 3-2 te winnen van Opende.

Deze winst betekende veel deelnemers die 2 punten wisten te scoren. Niemand had de rust- en eindstand volledig goed. Er waren twee die de ruststand goed hadden voorspeld en hierdoor 5 punten bij hun totaal konden schrijven. Doordat er geen klapper is gevallen blijft het dringen boven in. Daarnaast komen steeds meer belagers opzetten, waardoor het deelnemersveld helemaal in elkaar schuift. The Winner blijft bovenaan staan met 59 punten. Hij wordt op de voet gevolgd doorRudi Torensma met 57 punten. Daarachter hebben Albert van der Vliet en de Weid allebei 56 punten. De kleine verschuivingen zijn hieronder weergegeven in het bijgevoegde excel bestand.