Hieronder informatie voor teams die op Schiermonnikoog of Ameland moeten voetballen.

De KNVB vergoed de club een gedeelte van de onkosten. Hieronder staat beschreven voor hoeveel spelers er vergoed wordt. Mochten jullie meerdere spelers hebben die meegaan naar het eiland zullen we daar niet moeilijk over doen. Het is echter niet de bedoeling dat er meer dan twee leiders meegaan (tenzij die zelf een kaartje kopen).
Bonnetjes van bootreis en bus (alleen De Monnik) kunnen bij de penningmeester worden ingeleverd met vermelding van naam en rekeningnummer.

Bij Elftallen: 15 personen Senioren en A-junioren : 15 volwassenen B-, C- en meisjesjunioren : 13 jeugdleden + 2 volwassenen D- pupillen : 13 jeugdleden + 2 volwassenen Bij Zeventallen: 11 personen Meisjes junioren, D-, E-, F- en meisjespupillen : 9 jeugdleden + 2 volwassenen.

Bij vragen contact opnemen met Geert van Wieren (06-23982507)

De Monnik:
De Monnik doet niets aan heen en terugvervoer. Ook regelen zij zelf dat ze bij Ropta Boys komen en terug naar Lauwersoog. De teams zullen op Schiermonnikoog dus zelf voor vervoer moeten zorgen naar het voetbalveld via de bus.

Amelandia:
Amelandia heeft een breng en haal regeling. Dit houdt in dat bij een wedstrijd op Ameland de teams van de boot worden gehaald en na de wedstrijd weer naar de boot worden gebracht.
Voor een wedstrijd bij Ropta Boys wordt dan als tegenprestatie hetzelfde verwacht. De leider van het betreffende team van Ropta Boys moet vervoer moet regelen voor de wedstrijd vanaf Holwerd en na de wedstrijd weer naar Holwerd. Let op: Vanwege de afvaart vanaf Holwerd moet er soms direct na de wedstrijd vervoer naar Holwerd worden geregeld.

Als er een team naar Amelandia moet kan de leider van te voren contact opnemen met onderstaand commissielid van Amelandia.
Freerk Jan Ney
Jeugdvoetbalcommissie sc. Amelandia
Tel. 06 40737638

Geel Wit:
Geel Wit heeft ook een haal en breng regeling en neemt aan het begin van het seizoen contact op met de betreffende clubs die meedoen aan de haal- en breng regeling. Dit houdt in dat bij een wedstrijd op Ameland de teams van de boot worden gehaald en na de wedstrijd weer naar de boot worden gebracht.
Bij uitwedstrijden van Geel Wit wordt er telefonisch door Geel Wit contact met Ropta Boys opgenomen met hoeveel spelers Geel Wit komt, dit i.v.m. met het aantal auto’s wat geregeld moet worden, want als tegenprestatie moet Ropta Boys dan vervoer regelen vanaf Holwerd en na de wedstrijd weer naar Holwerd. Let op: Vanwege de afvaart vanaf Holwerd moet er soms direct na de wedstrijd vervoer naar Holwerd worden geregeld.

Als er een team naar Geel Wit moet kan de leider van te voren contact opnemen met onderstaand commissielid van Geel Wit.

Tim Hoomoedt afdeling jeugdbestuur Geel Wit Ameland
0519 – 543696 06 – 134 800 98