v.v. Ropta Boys sinds 1965

Voetbalschool Veerkr88 organiseert voetbaltweedaagse in herfstvakantie

Buitenpost – Voetbalschool Veerkr88 organiseert op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober een voetbaltweedaagse in Buitenpost. Tijdens de twee dagen in de herfstvakantie leef je als een echte voetbalprof. Je dag begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur, tussen de middag lunch je gezamenlijk met alle voetballers in de kantine. De kosten bedragen € 70 per deelnemer, dat is inclusief twee dagen voetbaltraining, lunch, teamfoto en een compleet voetbaltenue.

De voetbaltweedaagse wordt gehouden op sportpark ‘De Swadde’ in Buitenpost en is voor jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar. Alle (voetbal)activiteiten staan onder leiding van gekwalificeerde trainers uit de regio, geassisteerd door een groep enthousiaste jeugdtrainers. Traditioneel is er op de laatste middag een spetterende prijsuitreiking. Alle prijswinnaars worden uitgebreid gehuldigd. Voor alle deelnemers zijn er schitterende prijzen te winnen.

Doe je ook mee met de voetbaltweedaagse van voetbalschool Veerkr88? Schrijf je dan nu snel in voor twee dagen voetbalfun, kans op mooie prijzen en misschien wel de DHWZ-bokaal! Kijk op www.veerkr88.nl voor alle informatie.