v.v. Ropta Boys sinds 1965

Voetbalschool Veerkr88 organiseert voetbaldriedaagse in meivakantie

Buitenpost – Voetbalschool Veerkr88 organiseert op 6, 7 en 8 mei een voetbaldriedaagse in Buitenpost. Tijdens deze drie voetbaldagen in de meivakantie leef je als een echte prof. Je dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur, tussen de middag lunch je gezamenlijk met alle voetballers in de kantine. De kosten bedragen € 80 per deelnemer, dat is inclusief drie dagen voetbaltraining, lunch, wedstrijdbal, teamfoto en een compleet voetbaltenue.

De voetbaldriedaagse wordt gehouden op sportpark ‘De Swadde’ in Buitenpost en is voor jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar. Alle (voetbal)activiteiten staan onder leiding van gekwalificeerde trainers uit de regio, geassisteerd door een groep enthousiaste jeugdtrainers. Traditioneel is er op de laatste middag een spetterende prijsuitreiking. Alle prijswinnaars worden uitgebreid gehuldigd en misschien is er wel een extra verrassing…

Doe je ook mee met de voetbaldriedaagse van Veerkr88? Schrijf je dan nu snel in voor drie dagen voetbalfun, kans op mooie prijzen en misschien wel de DHWZ-bokaal! Kijk op www.veerkr88.nl voor alle informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

t