v.v. Ropta Boys sinds 1965

Ropta Boys E2 kampioen

Zaterdag 10 mei, de dag dat E2 kampioen kon worden met gelijkspel…
Na alle wedstrijden gewonnen te hebben, moesten de  Roptaboys E2, zaterdag  10 mei  tegen de dames van Be Quick, de eerste helft zag er voorspoedig uit en dan ga je er al een beetje van uit dat het wel goed komt, maar helaas waren de dames van Be Quick de 2de helft te sterk voor ons en verloren wij uiteindelijk in de laatste 5 minuten met 5-4… de teleurstelling was groot!

Maar na nog een week van intensieve training stonden we zaterdag 17 mei om 9 uur op het voetbalveld in Kollum en wat was het een mooie wedstrijd, de ene na de andere bal werd er in geschoten en uiteindelijk werd het 7-2 voor ons!

Dit betekend dat we alsnog kampioen zijn geworden en was het feest op het veld en in de kleedkamer, met piepende oren van de fluitjes kwamen we uit de kleedkamer en hebben we een feestje gehad in de kantine met een welverdiend ijsje van de  leiders Freerk, Jan Wyberen en Gerrit. We kijken terug  op een prachtig sportief seizoen met groot respect tussen de spelers. Roptaboys E2.. jullie zijn een prachtig team! Met een overwinningsbarbecue sluiten we het seizoen af en hopen na de vakantie gezond en wel weer op het veld te staan!