v.v. Ropta Boys sinds 1965

NIEUWE SPORTMASSEUR V.V. ROPTA BOYS

Mijn naam is Martha Boersma. Gehuwd en moeder van drie kinderen. Ik ben werkzaam op ons melkveebedrijf. Tot 2013 ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige. Sinds 2017 ben ik gediplomeerd sportmasseur en geregistreerd licentiehouder/lid van het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage (NGS). NGS-masseurs bezitten een sportmassagediploma erkend door het Ministerie van Volksgezondheid. Verder heb ik diploma’s van de volgende opleidingen/cursussen:

Sportmassage
Cupping therapie
Medical taping
Stoelshiatsu
DORN-methode
Triggerpoint Module 1
Gespecialiseerde sportmassage bij voetballers
Gespecialiseerde sportmassage bij wielrenners.
Verder heb ervaring opgedaan bij voetbalclubs. Ik ben actief als masseur bij het Sportmassage team Friesland van de NGS. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan bij deVierdaagse van Nijmegen, wandel- en Sup- en fiets- Elfstedentocht, Mar-Athon Sneek Daarnaast ga ik dit jaar voor de 2e keer mee als sportmasseur bij ‘Tour For Life’. Dit is een wielertocht van Italië naar Nederland met als doel geld op te halen voor kankeronderzoek.

Het komend voetbalseizoen hoop ik mij nuttig te maken als verzorgster bij Ropta Boys, maar natuurlijk zijn de vrouwen ook van harte welkom!

Sportieve Groet,

Martha Boersma

A493DB0E-5F50-4D6F-B78F-BDA09895A6BE