v.v. Ropta Boys sinds 1965

KEEPERSTRAINER KLAAS DE BOER VERLENGT ZIJN CONTRACT BIJ ROPTA BOYS

Ropta Boys is verguld te kunnen melden, dat keepertrainer Klaas de Boer uit Leeuwarden, zijn contract met 1 seizoen zal verlengen. Hiermee is Klaas ook het seizoen 2019/2020 als keepertrainer verbonden aan de Geel Groenen.

Na een uiterst succesvol eerste seizoen bij Ropta Boys, blijven zowel de keepers als de club, erg enthousiast over Klaas zijn werkwijze en resultaten. Met zijn deskundigheid, fanatisme en individuele maatwerk voor de keepers, is hij een absolute verrijking voor onze vereniging. Klaas de Boer is in zijn actieve keeperscarrière seizoenenlang 1e elftal keeper geweest bij Zwaagwesteinde en de Leeuwarder Zwaluwen. Vervolgens trainde hij de junioren keepers van FVC, de senioren keepers van Zwaagwesteinde en dus sinds vorig seizoen, de senioren keepers van Ropta Boys. Top op heden is een duidelijke progressie bij al onze keepers waarneembaar.

We zijn dan ook erg trots dat we deze ambitieuze keepertrainer, met verder reikende kwaliteiten, nog een heel seizoen mogen verwelkomen op Sportpark de Fiver. Tot slot mag een zeer belangrijk aspect niet onbenoemd blijven. Klaas de Boer heeft zich het afgelopen anderhalve seizoen, gemanifesteerd als een betrokken en sociaal verenigingsmens. Met een breed georiënteerde interesse, voor veel meer dan alleen onze keepers van Ropta Boys. Kortom, Ropta Boys is met deze contractverlenging spekkoper.