v.v. Ropta Boys sinds 1965

Hoofdtrainer David Elmendorp en keeperstrainer Klaas de Boer verlengen hun contracten bij voetbalvereniging Ropta Boys

 

David_en_Klaas_verlengen

Het bestuur en de TC zijn blij en trots dat hoofdtrainer David Elmendorp en keeperstrainer Klaas de Boer hebben besloten hun contract met een jaar te verlengen.

David is een ambitieuze trainer die jarenlang heeft gevoetbald in het
1e elftal van de Leeuwarder Zwaluwen en nu voor het eerste jaar actief
als hoofdtrainer bij Ropta Boys. We hebben David leren kennen als een gedreven en ambitieuze trainer die alles er uit haalt wat er in zit. David is ook een trainer die de verbinding zoekt met de trainer/leider van het 2e elftal en dat zorgt voor een prima samenwerking. Verder is David een fijn en aardig mens en dat draagt bij aan de goede sfeer in de groep. Bij Ropta Boys zijn we dan ook erg tevreden over het functioneren en de betrokkenheid bij de club.

Klaas de Boer heeft inmiddels al meerdere jaren ervaring als keeperstrainer.
Bij Ropta Boys hebben we Klaas leren kennen als een fanatieke en gedreven trainer die het maximale van zichzelf eist. Daardoor vraagt hij ook het maximale van zijn keepers, want er staat één ding voorop, hij wil spelers beter maken. Door zijn trainingsaanpak hebben de keepers stappen gemaakt. Daarnaast is Klaas iemand die goed met mensen om kan gaan en mede daardoor ook een fijn mens om mee te werken.

Het bestuur en de TC wensen David en Klaas alvast heel veel succes in het nieuwe seizoen.