v.v. Ropta Boys sinds 1965

Belangrijk, Beste voetballers en voetballiefhebbers

Beste voetballers en voetballiefhebbers,
Vanmiddag is bekend geworden dat tijdens de Teatswestrijd van zaterdag 8 augustus iemand heeft geholpen die vandaag 11 augustus positief is getest op Corona. Deze persoon had geen of lichte klachten maar was met iemand in aanraking geweest die dit weekend een positieve uitslag kreeg. “Onze” persoon kon door omstandigheden maandag een spoedtest uit laten voeren waar vandaag jammer genoeg een positieve uitslag opvolgde. Wij wensen de persoon in kwestie veel sterkte toe.
Wij hebben nu besloten om alle trainingen, oefenwedstrijden voor onbepaalde tijd niet door te laten gaan. Ook de “Himmeldei” voor komende zaterdag gaat niet door.
Het bestuur heeft contact opgenomen met de GGD om door te nemen hoe we hier verder mee moeten omgaan. Ook de aanwezigheidslijst die afgelopen zaterdag die bij de ingang lag wordt ook hierbij meegenomen. Mochten er mensen zijn die de lijst niet hebben ingevuld meld het dan bij het bestuur.
Hoe we hier verder mee omgaan is nog onbekend maar als er nieuws is komt er een update.
Zijn jullie zaterdag bij het Teatsen geweest of hebben jullie klachten die op Corona duiden: Laat je testen. Maar houdt ook de regels van het RIVM in acht die bij iedereen bekend zijn.


https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2020/06/01/corona—factsheet-hoe-werkt-het-bron–en-contactenonderzoek


Bestuur
VV Ropta Boys