v.v. Ropta Boys sinds 1965

2e periode kampioen bekend voor RB poule

Dokkum – Begin november 2013 werd F.C. Birdaard winnaar van de 1e periode en afgelopen paasmaandag werd de F.C. Birdaard ook winnaar van de 2e periode. Door de 3-2 winst tegen VCR werd niet VCR, maar F.C. Birdaard de winnaar van de 2e periode. Deze constatering en tevens dit feit heeft gevolgen voor de Ropta Boys Voetbal Poule. Bij de 10 vooaraf gestelde vragen dienden de deelnemers in te vullen wie de 1e, 2e en 3e periode kampioen zou worden in de 4e klasse B.

Zoals in november 2013 aangehaald waren er maar 2 spelers die de F.C. Birdaard als 1e periode kampioen hadden ingevuld. Dit waren  Oane en Harry. Nu de 2e periode kampioen bekend is blijkt dat er nu 4 deelnemers zijn die  F.C. Birdaard als 2e periode kampioen hebben opgeschreven. Dit zijn Jan de Groot, Keye Hutspot, Albert van der Vliet en de Stofzuiger. Deze 6 deelnemers kunnen in ieder geval aan het einde van het spel 10 punten toevoegen aan het totaal.

V.w.b. de 3e periode staat de F.C. Grootegast bovenaan met nog twee wedstrijden te gaan. F.C. Grootegast wordt op de voet gevolgd door Birdaard, Anjum, VCR en Ropta Boys. Nog even afwachten hoe zich dit gaat ontwikkelen.