v.v. Ropta Boys sinds 1965

WINNEN VAN BEQUICK LUKT STEEDS NET NIET…

Afgelopen vrijdag reisden de dames af naar Anjum.

De eerste wedstrijd werd er gespeeld tegen de thuisploeg. De Anjummer Ropta dames wilden vooral niet verliezen. Er werd goed gevoetbald, Aarushi die op keep stond had weinig te doen. Er werd maar liefst met 7-0 gewonnen. Jeltje 3x, Corina 3x en Marjan scoorde de laatste goal. Een mooie uitslag om het doelsaldo op te krikken.

De tweede wedstrijd werd er gespeeld tegen De Lauwers. De beide teams waren aan elkaar gewaagd maar toch trokken de Ropta dames aan het langste eind. Mede door het goede keepwerk van Esther van Dekken lukte het De Lauwers niet om te scoren. Gre en Corina wisten het doel wel te bereiken en scoorden twee mooie goals!

De laatste wedstrijd werd er gestreden tegen BeQuick. De Lauwers hadden van hen gewonnen dus in theorie moest het de Ropta dames ook lukken. Al vrij snel wist BeQuick tweemaal te scoren. Corina liet het er niet bij zitten en zocht het doel van BeQuick op en met resultaat. Ook lukte het Jeltje om te scoren. Lang bleef het gelijk maar toch kwam BeQuick op voorsprong door een eigen goal. De Ropta dames hebben gestreden tot de laatste minuut maar scoren lukte steeds net niet… Helaas weer niet gewonnen van BeQuick.