v.v. Ropta Boys sinds 1965

Vriendenloterij belactie 5 april 2016

Ropta Boys is verbonden aan de VriendenLoterij. Dit biedt onze vereniging de kans veel geld te verdienen voor onze clubkas

Vrijwilligers bellen voor Ropta Boys

Ropta Boys organiseert samen met de VriendenLoterij een speciale belactie met als doel geld ophalen. We willen dit geld o.a. gebruiken voor nieuwe goals op het trainingsveld (wat in de zomer gerenoveerd wordt) en een ballenkar. U kunt door een van onze vrijwilligers gebeld worden met het aanbod om vriend te worden van Ropta Boys door mee te spelen in de VriendenLoterij. De helft van de inleg gaat namelijk direct naar onze clubklas!

Eenvoudig en snel verdiend voor Ropta Boys

Van ieder verkocht lot gaat de helft van de inleg direct naar ons, iedere maand opnieuw. Dit geld kunnen we goed gebruiken en daarom vragen we u vriend te worden van Ropta Boys. Een lot kost € 13,25 (incl. Jackpotbonus à € 0,50) per trekking.  En er zijn 14 trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus.

Wat kunt u verwachten?

Dinsdagavond 5 april a.s  tussen 18.30 en 22.00 uur wordt u gebeld door een Ropta Boys-vrijwilliger die u zal vragen of u voor Ropta Boys mee wilt spelen met de VriendenLoterij. We proberen het gesprek zo kort mogelijk te houden, zodat we zoveel mogelijk leden kunnen bellen die avond.

Wat kunt u winnen?

Door uw deelname steunt u niet alleen Ropta Boys. Ook u wordt er beter van. Bij de VriendenLoterij maakt u elke maand kans op tienduizenden prijzen, zoals reischeques, auto’s en geldprijzen oplopend tot € 100.000,-.

Alvast bedankt voor uw steun
Bestuur v.v. Ropta Boys