v.v. Ropta Boys sinds 1965

Voetbal Friesland

Vrijdagavond 27 oktober is in het SC Cambuurstadion het 1ste exemplaar van het gloednieuwe voetbalmagazine Voetbal Friesland aan SC Cambuur trainer Sipke Hulshoff overhandigt door initiatiefnemers Jos Miedema en Jouke Dantuma.

Voetbal Friesland zal 6x per jaar verschijnen en geeft de voetbalverenigingen een platvorm om eigen clubnieuws met haar achterban en andere belangstellenden uit de regio te delen. Dit gebeurt niet alleen via een magazine maar ook middels een website. In Voetbal Friesland vindt u geen wedstrijdverslagen, maar achtergrondverhalen, nieuws en activiteiten van de voetbalvereniging uit de regio. Deelnemende voetbalverenigingen ontvangen voor hun geleverde content van Voetbal Friesland een sponsorbijdrage.

Daarnaast kunnen de voetbalverenigingen, hun leden en supporters via www.voetbalfriesland.nl profiteren van kortingen en leuke acties die deelnemende bedrijven uit de regio aanbieden! Deze bedrijven hebben zich verbonden aan Voetbal Friesland en dragen voetbal een warm hart toe.

Ook Ropta Boys doet mee en voor iedereen ligt er in de kantine een exemplaar van het voetbalmagazine. Het is handig dat de leiders of leidsters de magazines uitdelen aan de spelers of speelsters van hun team.

Ook kunnen de supporters en andere belangstellenden een exemplaar afhalen in de kantine. Uiteraard op tijdstippen dat de kantine geopend is.

Als er verder vragen zijn dan horen we dat graag.

Het bestuur