v.v. Ropta Boys sinds 1965

Sponsor Update v.v. Ropta Boys April 2016

Hierbij ontvangt u van ons de sponsor update van April 2016.

Terugblik:
Ropta boys 1 blijft een wisselvallige ploeg wat ook uit de resultaten van de afgelopen tijd blijkt. Verloren werd er van Viod en gelijkgespeeld tegen SC Twijzel en De Lauwers. Daar tegenover stonden weer winstpartijen op VCR en afgelopen weekeinde een krappe overwinning op FC Birdaard. Door deze wisselvallige resultaten staat Ropta Boys nog steeds op een 5de plaats met nog een kleine kans op promotie. Daarvoor zal deze periode wel gewonnen moeten worden. Op dit moment staat Ropta Boys 3 punten achter op de koploper in de periode.

Het tweede elftal heeft mede door blessures een pas op de plaats moeten maken. Er werd knap gewonnen van Friese Boys waardoor het nog mogelijk was om kampioen te worden. De week daarop was dan ook de topper in en tegen vv Dokkum. Helaas werd er al dan niet terecht met 3-0 verloren van de koploper. Daarna werd een 2-0 voorsprong in de laatste minuten weggegeven tegen BCV en werd afgelopen weekeinde met 4-0 verloren van het altijd sterke Rijperkerk.

Ook het derde elftal blijkt wisselvallig te zijn . Er werd gewonnen van VCR maar verloren van Ternaard en gelijkgespeeld tegen Fean ’58.

Vooruitblik:
Ropta Boys 1 heeft aankomende zaterdag vrij. Volgende week zaterdag hervatten de heren de competitie thuis tegen het hooggeklasseerde Vc Trynwalden.
Aftrap: 15:00

Het tweede elftal heeft zaterdag ook een vrije middag. Ook het tweede elftal gaat volgende week weer verder thuis tegen WTOC.
Aftrap: 12:30

Het derde elftal krijgt morgenavond Blija/Holwerd 2 op bezoek.
Aftrap: 19:30

Het 45+ team gaat deze vrijdagavond naar Kollumerzwaag om het op te nemen tegen: Friese Boys, Grijpskerk en vv Dokkum.
Aftrap: 19:15

Voor alle andere wedstrijden verwijzen we u naar onze website.

Tot slot:
Zaterdag 7 mei word er door de selectie van Ropta Boys 1 een feest georganiseerd als dank voor de steun van het afgelopen seizoen. Op de site kunt u meer info vinden.