v.v. Ropta Boys sinds 1965

Ropta Boys in goede en slechte tijden

Er is iets wat ik als voorzitter graag wil delen met iedereen die Ropta Boys een warm hart toedraagt.

We zijn als vereniging en betrokkenen bij de club de laatste jaren erg verwend wat betreft de prestaties van het vlaggenschip. Bijna elk jaar wordt er nacompetitie gespeeld.

Op dit moment hebben we te maken met af en toe wat wisselende prestaties.  Dat heeft verschillende oorzaken. We hebben onder andere te maken met langdurige blessures van ervaren spelers. Er is een speler bijna het gehele seizoen afwezig en er zijn gelouterde spelers definitief afgehaakt. Verder moeten er verschillende jongere spelers in het elftal worden ingepast en dat heeft tijd nodig. Wat mogen we blij zijn dat er zoveel jonge spelers door Dick en Wiebe bij de 1e selectie zijn gehaald en het positieve is dat er nog meer jonge talentvolle spelers aan zitten te komen. De jeugd heeft de toekomst.

Wat mogen we trots zijn dat bij elke wedstrijd (uit en thuis) zoveel Ropta Boys supporters aanwezig zijn. Bedankt dat jullie er altijd zijn.

Het is alleen jammer dat de laatste periode vaak te negatieve geluiden zijn te horen langs de kant. Daar heeft niemand wat aan en leidt alleen maar tot frustraties. Het komt uiteraard ook omdat we zo graag vooruit willen.
Kritisch mogen we, moeten we zelfs willen zijn, maar opbouwende kritiek helpt veel meer om de spelers vooruit te helpen

Iedereen die bij het 1e elftal is betrokken heeft jullie steun keihard nodig, want neem van mij aan dat ook hun heel graag die stap vooruit willen maken.
Daarom wil ik jullie vragen er op een positieve manier voor de jongens te zijn, in goede en in slechte tijden. Laten we samen bouwen aan een mooie toekomst van Ropta Boys.

 

Theunis Linthof

voorzitter Ropta Boys