v.v. Ropta Boys sinds 1965

PRIMA PERSONEEL COPA ROPTA: BBQ ALARM!

Hallo voetbalvrienden van Ropta Boys,

29 juni is het weer zo ver, de jaarlijks terugkerende Copa Ropta! Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen op onze Facebook pagina. Dit jaar hoef je niet ellenlang te wachten op half gebakken patat en een broodje kaassouffle!

Dit jaar doen we het anders! Na afloop staan er eigen vleespakketten klaar. Ondertussen hebben wij ervoor gezorgd dat de barbecues roodgloeiend zijn, en kun jij met je vrienden plaatsnemen aan een van de biertafels. Je bestelt een paar treetjes bier en flessen wijn, en ondertussen pik je een versgebakken hamburger van de barbecue. GENIETEN! De zon op je bakkes en op de achtergrond pompt de muziek uit de speakers.

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat, ondanks dat je niet mee doet aan het toernooi, je dit natuurlijk niet wilt missen! Daarom is het ook voor jou mogelijk om je eigen barbecue pakket te bestellen. Kosten? Een schamele €12,50

Bestel dus snel je eigen pakket en dan zorgen wij ervoor dat er 29 juni één voor je klaar licht!

Je eigen pakket bestellen kan via de intekenlijsten in de kantine, of stuur een appje naar Sander Braaksma (06-11524138) of Geert Linthof (06-12606094).