v.v. Ropta Boys sinds 1965

Oproep aan alle leden, trainers en leiders | RB groepsfoto

Easternijtsjerk – Als jubileumcommissie 50 jaar Ropta Boys vallen wij meteen maar met de deur in huis.

Met het oog op het vijftigjarige bestaan van onze voetbalclub wordt er zaterdag 9 mei 2015 om 16.30 uur een grote groepsfoto gemaakt van alle leden, vrijwilligers, trainers en leiders van de v.v. Ropta Boys. Deze groepsfoto zal worden opgenomen in de jubileumkrant 50 jaar Ropta Boys die een week voor de festiviteiten huis aan huis zal worden verspreidt in de  gemeente Dongeradeel.  De groepsfoto zal vanuit de lucht worden genomen!!

OPROEP!!

Bij deze een oproep aan het complete Ropta Boys legioen!! Iedereen die zich op welke manier dan ook inzet voor de v.v. Ropta Boys is uitgenodigd om zaterdagmiddag 9 mei 2015 om 16.30 uur naar het kunstgrasveld te komen. Graag 16.15 uur aanwezig zijn. Het is niet de bedoeling dat jullie zomaar komen, maar het is de bedoeling dat jullie allemaal komen in de clubkleuren groen/geel van de v.v. Ropta Boys of dat je als team voor even het groengele wedstrijd tenue aan gaat aantrekken. In ieder geval moeten wij met zijn allen zo groen/geel mogelijk op de groepsfoto.

Wees voor één keer niet  het bescheiden lid, vrijwilliger, trainer en leider die niet zo nodig voor het voetlicht hoeft, maar maak door een grote opkomst duidelijk wat de v.v. Ropta Boys sterk maakt. Mede door jullie aanwezigheid zal dit een prachtige groen/gele groepsfoto worden in onze jubileumkrant.

TOT  ZATERDAG  9 MEI 2015 OM 16.30 UUR. (AANWEZIG 16.15 UUR)

KOMT ALLEN!!!!!!

Alvast bedankt.

De jubileumcommissie 50 jaar Ropta Boys.