v.v. Ropta Boys sinds 1965

KNVB Noord verhuist naar Zwolle

In navolging van de districten Zuid I en Zuid II (steunpunt Eindhoven), West I en West II (steunpunt Zeist) gaan de districten Noord en Oost als laatste verhuizen. Maandag 29 februari is voor de medewerkers in Noord en Oost de eerste officiële werkdag in Zwolle. De medewerkers van de KNVB districtskantoren Noord en Oost nemen dan hun intrek in Sportcentrum Landstede in Zwolle.

De verhuizing van twee districten heeft uiteraard nogal wat gevolgen voor alle betrokkenen. Vrijdag 5 februari is de laatste werkdag op de districtskantoren Heerenveen en Deventer. Tot en met die datum zijn de medewerkers in Heerenveen en Deventer op de gebruikelijke manier te bereiken. Wel is vrijdag 5 februari de dag dat de medewerkers de laatste spullen inpakken en dat in de middag de nieuwe telefoonnummers worden geactiveerd. Dus als ze telefonisch niet bereikbaar zijn, stuur dan even een e-mail.

In de week van 8 februari verhuizen de medewerkers van de districten Noord en Oost naar Zwolle. Vanaf deze datum zijn de medewerkers via de mail of telefonisch bereikbaar op hun nieuwe nummers.

Het nieuwe adres is KNVB steunpunt Zwolle, Hogeland 10, 8024 AZ in Zwolle. Vanzelfsprekend zorgt de KNVB ervoor dat de post in de eerste periode na de verhuizing wordt doorgestuurd naar het nieuwe adres in Zwolle.