v.v. Ropta Boys sinds 1965

Jeugdteam indeling seizoen 2017-2018

Indelen is altijd een hele klus! We hebben getracht dit zo goed mogelijk te doen, m.b.v. input van leiders en trainers.

Het beleid is dat de 1e teams op sterkte worden ingedeeld. Dat beleid passen we, om meerdere redenen, dit seizoen niet toe op de JO15. Dit heeft o.a. te maken met het feit dat er dit jaar geen JO17-1 is en dat een aantal JO13- spelers vervroegd zijn doorgegaan naar de JO15 vanwege de krappe aantallen bij de JO15: Twee teams met 11/12 spelers zagen we niet zitten. Deze leeftijd is nl. zeer blessuregevoelig.

Dat heeft als gevolg dat er niet genoeg spelers voor de JO13 zijn om een elftal te vormen. We gaan ze dit jaar wel elftalwedstrijden aanbieden!

Er zijn nog best veel vacante plekken wat leideren trainerschap betreft. We zijn hier nog steeds mee bezig, maar misschien ken jij iemand of ben jij degene die deze taak op zich wil nemen: Dan horen we dat graag! Reacties kunnen gemaild worden naar: jeugdbestuur@roptaboys.nl

Teams ontvangen t.z.t. de benodigde informatie. Allen een fijne vakantie en alvast een goed seizoen toegewenst! Vragen over de indeling kunnen t/m dinsdag 11 juli UITSLUITEND VIA DE MAIL worden gestuurd naar: jeugdbestuur@roptaboys.nl.

Klik hier voor de jeugdteam indeling:

 

Groeten van het Jeugdbestuur van Ropta Boys.