v.v. Ropta Boys sinds 1965

HET DAMES 7-TAL IS WEER LOS…

Na een mooi kampioenschap van vorig seizoen, moesten de dames afgelopen vrijdag weer aan de bak.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Be Quick. Ropta Boys bleek de eerste paar minuten de betere ploeg te zijn, Johanna maakte een mooie goal. Be Quick werd hierdoor wakker geschud en begon te voetballen. Al snel volgden er 3 doelpunten in het ‘verkeerde’ doel. Door het goede keeperswerk van Margriet, bleef de stand 3-1. Er waren voldoende kansen om te scoren maar het lukte steeds net niet.

Na een paar minuten pauze (wat voor de meesten echt even nodig was om weer op adem te komen), moesten we het opnemen tegen De Lauwers. Er werd beter gespeeld dan in de eerste wedstrijd. Corina was de eerste die de goal wist te vinden, ze opende de score. Al snel volgende Marjan haar voorbeeld en maakte er 2-0 van. Na een gouden wissel liet Anna haar voetbaltalent zien en maakte de 3-0.

De laatste wedstrijd werd er gespeeld tegen Anjum. De Anjummer ploeg hadden ‘onze’ Anjummers al gevraagd of ze met hen mee wilden spelen maar gelukkig kozen ze voor Ropta Boys. Johanna opende de score. Jeltje had die avond al zoveel kansen gehad (een stuk of 10) maar ‘het geluk zat haar niet mee’. Uiteindelijk heeft ze toch 1 keer gescoord waardoor de score op 2-0 kwam te staan. Al snel volgde er alweer een goal op naam van Johanna. Door een zware blessure bij één van de speelsters van Anjum is de wedstrijd niet uitgespeeld, namens onze kant wensen we haar een spoedig herstel!

Op naar vrijdag 28 september bij Ropta Boys!