v.v. Ropta Boys sinds 1965

HET DAMES 7-TAL IS KAMPIOEN!!!

Wat voor de winterstop net niet lukte, is nu wel gelukt. De dames zijn kampioen geworden!

Ze stonden 6 punten voor op WTOC, het kampioenschap was dichtbij maar het moest nog wel even gebeuren. Het was er goed in geprent dus iedereen wist wat er te wachten stond.

Bij aankomst in Oudwoude kregen we te horen dat SIOS het weer liet afweten, de spanning werd iets minder bij de dames omdat ze nu aan 1 punt genoeg hadden.

Toch iets gespannen begonnen ze aan de eerste wedstrijd tegen Buitenpost. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, het eerste doelpunt liet even op zich wachten. Met een mooie voorzet van Sippie wist Johanna de score te openen. Al snel daarna volgde het tweede doelpunt die alweer op naam van Johanna kwam te staan. Met een 2-0 voorsprong durfden Sjoke en Lieke het wel aan om ook mee te voetballen, Lieke bedacht zich niet en scoorde tweemaal! Door het goede keepwerk van Gre wist Buitenpost niet te scoren. De buit was binnen!!

De tweede wedstrijd moesten ze het opnemen tegen WTOC. Dat de buit al binnen was, was aan het voetbal goed te zien. Binnen 5 minuten scoorde WTOC twee keer. Gelukkig wist Johanna de eer hoog te houden en maakt de 1-2. De warmte, vermoeidheid en wetende dat het niet per see meer hoefde verloren de dames met 1-4.

Met z’n allen hebben de dames er een mooi seizoen van gemaakt!!

Natuurlijk konden de dames niet zonder de hulp van de meisjes, mede dankzij hun inzet is het gelukt om het kampioenschap binnen te slepen, bedankt daarvoor!

IMG_0769IMG_0770