Geen winnaar blinde pool tussen Ropta Boys en VCR

Easternijtsjerk –  In de knotsgekke en doelpuntrijke wedstrijd tussen Ropta Boys en VCR is de opbrengst van de Blinde Pool volledig voor het 50 jarig jubileum van v.v. Ropta Boys. In deze slechte maar spannende wedstrijd werd de eindstand bepaald op 5-5. Dit terwijl de blinde pool  kaartjes gaan tot en met 3-3. Bij rust was de stand 3-1 en na iets meer dan 90 minuten 5-5. Een ongekende eindstand. Door deze eindstand is de pot automatisch voor het goede doel. Namelijk, voor het feest in periode van 16-9-2015 tot en met 19-9-2015, wanneer Ropta Boys haar 50 jarig bestaan groots wil gaan vieren. De opbrengst van dit seizoen komt hierdoor op het mooie bedrag van 861 euro. Langs deze weg wil ik iedereen namens de commissie 50 jaar Ropta Boys  hartelijk bedanken voor het kopen van de kaartjes. Het werd door jullie een groot succes.