Geen goede voorspellingen in de RB voetbalpoule

Dokkum – In de laatste wedstrijd heeft Ropta Boys 1 het enigszins laten zitten tegen ASC. De einduitslag van deze wedstrijd was bij rust reeds bereikt. De ruststand werd 3-1 en deze werd niet meer gewijzigd tot aan het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter van dienst. Deze rust- en eindstand had niemand voorspeld in de RB-Voetbalpoule. Er waren alleen 6 deelnemers die ASC op winst hadden gezet en hiermee 2 punten wisten te verdienen.

Uit het bijgevoegde excel bestand blijkt dat er t.o.v. vorige week bitter weinig is veranderd in de stand. De beste voorspeller is en blijft The Winner, alias onze wedstrijdsecretaris Bram Weidenaar. De op één na beste voorspeller is Rudi Torensma en nummer drie is Albert van der Vliet. Ondanks dat deze drie bovenaan staan is de einduitslag nog niet definitief. Dit hangt namelijk af van de 10 vragen die zijn ingevuld voor de start van de RB-Voetbal Poule. De antwoorden op deze 10 vragen zijn nu bekend en ondergetekende zal zo spoedig mogelijk de vragen controleren.Na deze controle zullen alle winnaars op de Ropta Boys site bekend worden gemaakt. De prijzen voor de winnaars zullen worden uitgereikt tijdens het mix-toernooi op zaterdag 31 mei 2014.

In het bijgevoegd excel bestand kan elke deelnemer kijken op welke plaats hij is geëindigd v.w.b. het voorspellen van de wedstrijden.