BLINDE POOL KAARTJES ROPTA BOYS – F.C. LEO BLIJVEN GELDIG.

Easternijtsjerk –  Door een blessure van scheidsrechter E. Jongsma uit Opeinde werd de wedstrijd tussen Ropta Boys en F.C. Leo gestaakt in de 41e minuut bij een tussenstand van 0-1. De 100 blinde pool kaartjes die voorafgaande aan deze wedstrijd zijn verkocht blijven geldig. Op alle kaartjes staat hetzelfde serienummer, waardoor het voor ondergetekende gemakkelijk is om te controleren of het winnende kaartje wordt ingeleverd, welke is gekocht voor de wedstrijd Ropta Boys versus F.C. LEO. Hoogstwaarschijnlijk zal deze wedstrijd ijs en weder dienende worden gespeeld op zaterdag 20 december 2014. Bewaar de kaartjes daarom nog even in afwachting van de uiteindelijke rust- en eindstand, na het vervolg van deze wedstrijd.