v.v. Ropta Boys sinds 1965

Afsluiting jeugd op zaterdag 31 mei 2014

Oosternijkerk – Het Jeugdbestuur mocht deze ochtend ondanks het Hemelvaartweekend toch nog 85 kinderen verwelkomen!
Er was een spelletjes-parcours uitgezet, welke bestond uit een springslang en wereldbal van Pieter Hoogland, flessenvoetbal, latje-trap, tikspelen en een partijtje voetbal, woorden maken van geschminkte letters op het voorhoofd en het spel ‘Raak de Leider’:

 

De kinderen mochten met een natte spons op een gelamineerde foto van de leiders van de F3 t/m de C1 gooien. De meest geraakte leider was Wijnand, welke met een heerlijke slagroomtaart naar huis ging! Jelmer werd Latje Trap-kampioen en de meiden Sjoke, Marije, Minke, Femke, Lieke, Pietrik en Yda o.l.v. Andries wisten de meeste woorden te maken. De teamwinnaars van het flessenvoetbal waren: Fenne, Hester, Sietze Johannes, Jacob-Hendrik, Duncan, Cornelis, Jacob Ids, Marije en Pieter. Helaas moesten twee jongens het parcours eerder verlaten i.v.m. blessures (en zelfs een arm in het gips). Beterschap!!!

 

Na afloop mocht iedereen een heerlijk broodje knakworst naar binnen werken.

Vervolgens nam het Jeugdbestuur afscheid van materiaalman Willem Wijma. Willem ontzettend bedankt voor je inzet!!! Jan Meindert Castelein is bereid gevonden deze taak van Willem over te nemen!

En tot slot werden maar liefst drie jeugdteams gehuldigd i.v.m. hun behaalde kampioenschap:

De F2, F1 en E2 ontvingen een medaille en de leiders en trainers werden bedankt met een bloemetje. Vervolgens gingen de teams met dit alles en de grote kampioensbeker op de foto. Want deze feestelijke gebeurtenis moet uiteraard worden vastgelegd op de camera!!!

En zo kunnen we terug kijken op een prachtige ochtend!

Het Jeugdbestuur wil alle vrijwilligers en ouders ontzettend bedanken voor alle hulp en gezelligheid!!!