v.v. Ropta Boys sinds 1965

Bassie pakt als enige 12punten in RB voetbalpoule

Dokkum – Ropta Boys 1 heeft afgelopen zaterdagmiddag een gelijkspel behaald in Kollumerzwaag tegen Friese Boys 1. Friese Boys nam in de eerste helft de leiding, maar vrij snel daarna wist Simon Dijkstra de stand gelijk te trekken. Dit gebeurde allemaal voor rust, waardoor de ruststand werd bepaald op 1-1. In de tweede helft kwam in deze stand geen veranderingen meer, waardoor Ropta Boys een meer dan terecht punt pakt tegen Friese Boys. (1-1)

In de Ropta Boys Voetbal Poule is redelijk gescoord, maar er was maar eentje met de juiste rust- en eindstand. Onder de nickname Bassie pakte deze deelnemer de volle 12 punten en stijgt hierdoor met de stip op de ranglijst. De leider van de Ropta Boys Voetbalpoule, onder de toepasselijke nickname The Winner, pakte 7 punten en liep hierdoor 10 punten uit op de twee achtervolgers Roel Sikkema en Theun Bouius. The Winner leidt met 52 punten en wordt achtervolgd door Roel Sikkema en Theun Bouius met beide 42 punten. Albert van der Vliet is goede vierde met 40 punten en sluipt langzaam naar de top. In het bijgevoegd excel bestand kan elke deelnemer zijn punten aanschouwen. Het betreft een inhaalwedstrijd en deze staat in het rood aangegeven onder wedstrijdnummer 16.